Etter jeg så det store media oppslaget over Sharknado kunne jeg ikke la dette ligge.

Det finnes en del filmer der ute som ikke skulle ha vært en realitet. Denne gangen skal jeg fokusere på grøsser/thriller sjangeren og belyse dere med filmer man ikke trenger å se.

Som første fil kan vi starte med Sharknado.  må seriøst ha dårlig fantasi når han putter sammen to ting som ikke passer sammen. Hvem er det som tror at tornadoer og haier passer sammen?

Neste film er Plasterhead, på godt norsk henter denne plaster hode. Enkelt og greit handler denne om en seriemorder med plaster i ansiktet og terroriserer et tettsted. Igjen så er ikke fantasien på topp.

Med neste film har jeg rett og slett ikke noen ord. Det er rett og slett ikke mulig å beskrive den. Bunny the killer thing handler om en skapning som er en krysning mellom kanin og menneske. Denne skapningen jakter på alt som kan minne om kvinnelige kjønnsdeler.

Vi holder oss til kaniner litt til, Bunnyman handler om en stor kanin med motor sag som dreper mennesker. Som i en typisk grøsser film er det en venne gjeng som brått må avbryte reisen sin og blir jaget av en serie morder.

Den siste filmen blir en av mine favoritter innen dårlig grøsser/thriller. Black sheep er hysterisk dårlig, Den finnes ikke noe skummel etter min personlige mening. Fantasien er ikke på topp når man slår sammen sauer og zombier.