Jeg har startet litt med salg av diverse varer på finn.no og en av produktene som jeg selger er denne “dingsen” her. Det er en liten datamaskin som man kobler til tven og vips så kan du se på youtube, netflix og andre ting uten å ha det styret med å koble til en datamaskin for å se netflix eller youtube på tven.

Jeg har nå prøvd denne ut i ca 14 dager og jeg har bare positive ting om den. Den er enkel å sette opp, nesten alt som du behøver er installert på den fra fabrikken. Det eneste som jeg måtte gjøre var å oppdatere noen program (det er noe som går av seg selv) og installere netflix så var alt bare velstand. Er det slik at du har filmer eller serier på en harddisk som du ønsker å spille av så er det bare å koble den til. Den støtter langt flere formater enn hva PS3 gjør og det er ikke noe Copyright sperre på den som det er på PS3.

Litt info om hva som skjuler seg i denne lille saken. Den er utstyrt med dual core 1,6 GHz prosessorer, 1 GB RAM, 1080p avspilling og WiFi N. med dette oppsettet får man filmer og serier i HD på TV’en. Den har 4 GB minne men det kan lett utvides til 16 GB med et microSD kort som den støtter.

Du kan kjøpe den her:

android 4.1 box open

android 4.1 box innhold

 

INFO OM LEVERING: 
Produktet er lagret på fjernlager og leveringstiden kan variere fra 7-20 dager. Siden den blir sendt fra et fjernlager som ikke er i Norge kan moms og toll avgifter komme i tillegg til prisen på varer over 200 kr.