Så her er litt av hva som hende i går. TV2  hadde en stor feiring av sin 29 års dag som tv kanal noe som vi hadde gledet oss en stund til.

Det som vi hadde sette mest frem til var å se Hotell Cæsar og hvem som skulle være der fra den gjengen. Det var Kristine som var mest spent på dette og når vi kom der var det vist ikke så spennende lengre. Vi hadde lyst til å se ulike ting så jeg fant ut at vi kunne bare se det vi hadde lyst til og så kunne vi ringe hverandre når man gikk lei. problemet var at vi ikke hørte når mobilen ringte og til slutt gikk Kristine sin tom for strøm.

Etter en del venting og leiting fant jeg ut at det var like greit å gå bort på Clas Ohlson for å se om ho hadde gått bort dit. Vi hadde snakket tidligere om ting vi trengte der borte. Når jeg hadde kommet bort der ringer Kristine meg og sier at hun er hjemme siden mobilen var tom for strøm og at hun er der og hun kommer til å være der så fort hun bare kan.

Etter at Kristine hadde kommet seg bort til Bystasjonen måtte det legges nye slagplaner om hva vi skulle gjøer av trening og vasking av leiligheten. Denne uken var det Kristine sin tur og hun var ikke så giret på det siden alt annet var mer fristende og jeg kunne ikke være hjemme når dette skulle pågå.

Jeg fant ut at kino var noe som jeg kunne gjøre og mens vi satt på bystasjonen og hadde oss litt forfriskende smody fant jeg en film som kunne passe med vaskingen. Filmen var Take This Waltz, jeg viste ikke hva film dette var eller noe, hadde jeg det så kunnet jeg ha ventet 20 min på neste film.

For å si det kort så var det en jente film og jeg holdt på og gå flere ganger under filmen. Den var kjedelig og jeg har ingen andre ord for å kunne beskrive den.

Resten av lørdags kvelden gikk med på å sjå en ny jente film med Kristine, nyte god mat og spille kort.